7 Ekim 2016 Cuma

BOLLYWOOD SUNAR PK

 
                   Bollywood filmlerini sever misiniz bilmiyorum ama bu filmden sonra mutlaka bir sempatiniz olacak buna eminim.Film  karmaşık  felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orjinal bir şekilde anlatıyor.Basit,eğlence dolu,gerçek bir aşk masalını da içinde barındırıyor.PK yi canlandıran Aamir Khan kimsenin sormadığı aklına gelmeyeceği soruları sormaktadır.Bu sorular masum,çocukça sorular gibi görünse de cevap bulunması çok zor ve enteresandır.PK nin masum yaşamını gören insanlar kendi sıradan hayatlarını sorgulamaya başlarlar.

2014 yılının en beğenilen Hint filmi olmuş bu film Rajkumar Hirani yönetmenliğinde Aamir Khan'ın oyunculuğuyla gerçekten izlenilmesi gereken bir film olarak düşünüyorum.Ben akşam ikinci kez izleyince bu yazıyı yazmak istedim:)Film başta biraz saçma gibi gelse de özellikle ikinci yarıya doğru hayatı sorgulayan ve sorgulatan bir film olduğu apaçık ortaya çıkıyor.Bollywood'da Aamir Khan'ın ayrıcalıklı bir oyuncu olduğunu bir kez daha görüyoruz bu filmi izlerken


20 yorum:

  1. Bollywood sineması çok üretken. Filmler biraz saçma gibi genelde. Bol aksiyonlu, uçmalı kaçmalı film çok. Meraklısı çok ama. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konusu bakımından güzel film tavsiye ederim.Kızımla küçükken bir Hint filmi izlemiştik halen espirisini yaparız"elleri kelepçeli kaçamaz"diye.Adam için kaçamaz elleri kelepçeli derken adamı dağ bayır koşarken gösteriyordu:)

      Sil
  2. Bollywood filmlerini seviyorum gerçekten. Çok güzel fikirler var. Tek eksileri çok fazla uzayan veya gerekli gereksiz sahnelerde devreye giren danslı şarkıları. Bir de bazı filmlerinde sahne geçişleri bayağı kısa sürüyor. Ama Aamir Khan'ın tüm filmlerine bayılıyorum. Özellikle 3 Idıots, Her Çocuk Özeldir ve PK çok iyi. Verdiği toplumsal, eğitimsel eleştiriler ve öğütler görülmeye değer. :)) Çok teşekkürler film için.

    YanıtlaSil
  3. güzel yorumun için teşekkür ederim,doğru tespitler:)

    YanıtlaSil
  4. bir arkadaşım bu filmi çok övdü ama hint filmleri bana garip geliyor seyretmedim o yüzden..

    YanıtlaSil
  5. Bence ön yargılı olma derim konusu güzel,biz izledikten sonra kızımın öğretmeni izletmişti ders de geçen sene o yaşta bile dikkatlerini çekmişti :)

    YanıtlaSil
  6. Başı saçma geldiği için kapamıştım ama bir şans daha verebilirim galiba :)

    YanıtlaSil
  7. Bloğunuzu Yen'i keşfettim bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  8. çok beğendiğim amir khan başyapıtlarından =) elinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  9. Hep karşıma çıkan ama bir türlü izleyemediğim film yine karşıma çıktı :) Artık izlemeliyim gerçekten merak ettim.

    YanıtlaSil
  10. Aamir Khan olurda sevilmez mi hiççç :)) Bende izlediğim de çok beğenmiştim Aamir Khan'ın bütün filmlerini izlemişimdir hepsi ayrı güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir kaç filmini izledim güzeldi oyunculuğu,farklı karakterlerde iyi iş çıkaran bir sanatçı

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  11. ay izlicaktım unutmuşum izleyim tımams :)

    YanıtlaSil